Albire Dentara Profesionala

Se spune ca zambetul este oglinda sufletului , o forma universala de limbaj neavand varsta si nu se demodeaza niciodata , dar in acelasi timp si un bilet spre o infatisare mai tanara si mai increzatoare.In ziua de azi stomatologia este o parte importanta din multitudinea de metode de intinerire

 

Oameni obisnuiau sa mearga la stomatolog pentru a si rezolva durelele dentare , dar astazi cu ajutorul ultimelor tehnologii isi pot imbunatatii si felul cum arata

 

Zambetul este simbolul supreme al frumuseti , mai important decat ochii frumosi sau un corp atragator.

 

Zambetul este un mijloc de comunicare care trece de limitele limbajului, conferindu-ne in acelasi timp un aer, inexplicabil, mult mai atractiv.

 

In descrierea personalitatii sau frumusetii  unei persoane zambetul stralucitor  este punctul cel mai important

 

Conform unui studiu recent realiazat de ADA (American Dental Asociation),  92% dintre persoane au afirmat ca zambetul alb si stralucitor  este un factor decisiv in evolutia unei carieri

 

Zambetul reflecta sinceritate si relaxare si favorizeaza o apropiere intre interlocutori. Prima impresie este foarte importanta, iar zambetul este prima fereastra catre aceasta impresie.

 

Acest lucru este valid in contextul in care zambetul influenteaza starea de spirit, iar starea de spirit influenteaza, la randul ei, calitatea activitatilor si randamentul la locul de munca. De asemenea, statisticile arata ca 93% din comunicarea dintre persoane este non-verbala. Continutul discutiei reprezinta doar 7% din factorii la care reactioneaza persoana cu care intri in contact; cele mai importante sunt limbajul corpului si mimica. Astfel, un zambet sanatos si entuziast te poate ajuta sa faci oamenii sa te asculte si sa raspunda intr-un mod pozitiv.

 

Nu in ultimul rand, s-a constatat ca, zambind de trei ori succesiv, determini eliberarea de „hormoni ai fericirii” din creier, si anume, serotonina si endorfina.

Din cauza unei danturi nesanatoase unele persoane renunta sa zambeasca atat de des pe cat si ar dori.

Dantura este unul dintre factorii principali ai felului in care zambim , iar azi datorita tehnologiei de ultima generatie orice persoana poate avea un zambet prefect.

 

ZAMBITI …UNEORI CU AJUTORUL NOSTRU

 

NOUA lampa de albire ZOOM Advance Power  cu plasma produsa de DISSCUS( Nr 1 mondial in domeniul albirii dentare) in colaboare cu PHILIPS si Oral B , face posibil ca in in 60 de minute dintii sa se albeasca cu 8 nuante.

Procesul de albire NU AFECTEAZA SMALTUL este lipsit de disconfort si cel mai important este lipsit de acele durei “clasice“ care tineau aproximativ o saptamana dupa procesul de albire

 

O sedinta de albire consta in:

- Consultare pacientului , explicarea procesului de albire si stabilirea culorii initiale a dintilor.

- Un periaj si detartraj profesional inainte de albire .

- Apoi buzele si gingiile tale vor fi acoperite, protejate cu ajutorul unei departator bucal special, lasand dintii liberi.

- Gelul de albire este aplicat pe dinti, iar lumina speciala este asezata deasupra lor pentru a activa şi a spori intensitatea albirii.

 

-Stai relaxat, priveste la televizor emisuinea preferata sau postul , in acest timp dintii tai devin mai albi cu fiecare minut

-dupa terminarea sedintei de albire se aplica un gel special pentru ati proteja dintii